warners huis en tuin logo - alleen icon transparant
warners huis en tuin logo alleen tekst - transparant

Laat u inspireren

Tuinwinkel

In onze tuinwinkel verkopen wij niet alleen tuingereedschap van hoogwaardige kwaliteit, maar ook diverse soorten grond en meststoffen.

Wandelend in onze showtuin kunt u inspiratie opdoen voor uw tuin. En misschien ziet u verder op ons terrein al sierbestrating of plantjes die perfect aansluiten bij uw wensen!

Bovenin ons pand bevindt zich onze showroom. Hier staan tuinmeubels, zitjes en blokhutten en kunt u even rustig zitten om de plannen te bespreken.

Heeft u kleine vragen of grote vragen? Onze medewerkers adviseren u graag bij een lekker kopje koffie.

Gratis parkeren

U kunt bij ons gratis parkeren. Hieronder kunt u de routebeschrijving via Google maps in kaart brengen.

To display Google Map, you need to set API key under Integration Settings
Tuinwinkel-Almere-Warners-huis-en-tuin

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Uw tuinwensen te vertalen naar een resultaat dat zelfs nog beter is dan u had verwacht. Om dat te bereiken staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid centraal in onze manier van werken. Wij hebben vakbekwaam personeel en werken met heldere procedures en afspraken.

Duidelijkheid & Transparantie

Wij hechten er veel waarde aan dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen daarom voor duidelijke informatie en werken met korte lijnen en vaste contactpersonen. Wanneer u met ons contact opneemt, komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Vragen of advies? Stuur een email of bel ons