TUINONTWERP

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp.

Uw tuinontwerp vindt zijn aanvang tijdens een oriënterend gesprek. Dit is geheel vrijblijvend, zodat we kennis kunnen maken en wat ideeën kunnen bepraten.

Daarna gaan we aan de gang met het tuinplan. Onze ervaring en vakkennis, in combinatie met uw persoonlijke wensen, vormen hier de basis van. Samen met u kijken we ter plaatse wat de mogelijkheden zijn in uw tuin. Aan de hand daarvan worden een schetsontwerp, een beplantings- en onderhoudsplan en een offerte gemaakt.

Bent u tevreden en ziet u het al helemaal voor zich? Dan maken we een planning voor de tuinaanleg en gaan we voor u aan de slag!

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Uw tuinwensen te vertalen naar een resultaat dat zelfs nog beter is dan u had verwacht. Om dat te bereiken staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid centraal in onze manier van werken. Wij hebben vakbekwaam personeel en werken met heldere procedures en afspraken.

Duidelijkheid & Transparantie

Wij hechten er veel waarde aan dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen daarom voor duidelijke informatie en werken met korte lijnen en vaste contactpersonen. Wanneer u met ons contact opneemt, komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Vragen of advies? Stuur een email of bel ons